Salsa Latin Solo dansen in de openlucht bij Paviljoen MeM in Buitenpost!

Hola Hilda!

Zonnig dansnieuws. In de zomermaand juni kun je op de dinsdagavonden Salsa Latin Solo dansen in de openlucht bij Paviljoen MeM in Buitenpost!

Vanwege het succes van de afgelopen twee jaar gaan we weer heerlijk dansen op deze fantastische buitenlocatie waar de kippen en haan vrij lopen en soms ook mee willen doen met het dansen :). 

Bij minder mooi weer dansen we onder partytenten of binnen in het paviljoen. Je danst zonder danspartner op heerlijke bachata-, salsa en andere latinmuziek. 

Voor wie? 
* Beginners
* Improvers en gevorderden 

Je leert in de beginnersgroep de basis van de Salsa en Bachata en nog meer latin. En voor in de Salsa Latin Solo improvers/gevorderden leren we nieuweSalsa, Bachatapassen/styling en leuke combinaties. Korrie en ik gaan eind mei op een latindansreis naar Kos en komen met nieuwe inspiratie terug. Je kunt dus prima meedoen als je dit seizoen niet hebt meegedaan. 

Je kunt alleen meedoen als je je van tevoren aanmeldt! Vol is vol! 

Dinsdagavonden

  • 14 juni
  • 21 juni
  • 28 juni

Salsa Latin Solo Beginners om 19.00 uur

Salsa Latin Solo Improvers/gevorderden om 20.00 uur

De kosten voor drie lessen zijn 30 euro. Mocht je in eerder met vakantie gaan, dan zou je ook mee kunnen doen als er plek is. Degenen die zich voor de gehele cursus inschrijven, hebben voorrang. 

Aanmelden: per mail via info@hildansa.nl
Geef bij je opgave duidelijk je naam (voor- en achternaam), telefoonnummer , mailadres, voorkeur 1 en voorkeur 2 (Beginners of Improvers/gevorderden) door. Als je alleen op een moment kan, geef dat door. Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan op www.hildansa.nl. 

De informatie staat nog niet op de website. Vorig jaar waren de groepen vrij snel vol. De eerste groep al na een dag. Dus geef je DIRECT op via info@hildansa.nl, als je graag wilt dansen bij MeM. 

Je krijgt nog een mail met een officiële bevestiging als je in een groep bent geplaatst. De tijden zijn nog onder voorbehoud. 

Mocht je belangstelling hebben voor digitale lessen, dan kun je ook een gratis salsa-, bachata-, of merengueles aanvragen via www.hildansa.nl. Dan heb je alvast een proefles en weet je of het wat je voor je is. Al is buiten dansen in een groep op deze fantastische locatie nog leuker. Dan krijg je nog meer energie. 

Veel dansplezier…. Blijf in beweging en versterk zo je immuunsysteem! DANSEN IS GEZOND VOOR LIJF EN BREIN EN JE WORDT ER GELUKKIGER VAN. 

We hopen van harte je te mogen begroeten bij Paviljoen MeM, ook names gastvrouw Atsje Lettinga. We gaan er warme zomeravonden van maken met swingende salsa, bachata en meer latin. 

Salsagroet, 

Hilda 

Ook namens Korrie en Debbie van het Hildansa-team