Muzikamer Concert

Wanneer:  6 december 2020
Tijd: 
15:00 uur (zaal open v.a. 14:30 uur)
Prijs: 
€10,00 pp. incl. een consumptie

KAARTEN RESERVEREN

Een Muzikamer Concert in Paviljoen MeM met:

Gerard & Compagnie (folkmusic uit, de smeltkroes van culturen, die Verenigde Staten van Amerika heet. Akoestische muziek over de liefde, het leven, lijden, werken, hartstocht, dood, humor en melancholie). Zij spelen een compilatie uit de diverse programma’s die zij in heden en verleden ten gehore hebben gebracht.

Frank Hoogcarspel (maakte deel uit van verschillenden Folk-, Blues-, Country- duo’s en Rockbands in Friesland, nu van “Noot aan de man). Geïnspireerd door wat hij in het dagelijks leven ziet en ervaart, ontstaat er een constante stroom van eigen liedjes en melodieën.

De gastartiest is : Onno Loonstra, een van de zes finalisten van de kleine prijs singer/songwriter van Frysland Pop.

Deze Friese troubadour weet ons telkens weer te verrassen met zijn originele, pakkende liedjes. In 2017 komt Onno’s debuutalbum ‘Earste simmer mei dy’ uit. Op deze cd staat een mix van zelfgeschreven en vertaalde Friestalige nummers. De vertaalde nummers zijn van zijn inspirators George Brassens en Jacques Brel. Onno speelt op straatfestivals, bij evenementen. Dit jaar brengt hij zijn tweede CD uit.

Zijn eerste videoclip is zojuist uitgekomen, het is één van de liedjes die hij bij de finale van de Kleine Prijs voor Singer Songwriters heeft gespeeld. 6https://www.youtube.com/watch?v=wBs1LDlVDRI