Ella & her man

Wanneer:  19 december 2020
Tijd: 
20:00 uur
Prijs: 
€12,50 pp. incl. een consumptie

KAARTEN RESERVEREN

Zangeres Ella de Jong & gitarist Herman Woltman geven een concert op 19 december in Paviljoen Mêm. Ze spelen repertoire uit de nieuwe voorstelling Pianohuis welke op 14 mei 2021 in Paviljoen Mêm op het programma staat. Tevens klinken Liedjes uit de bekroonde skûtsje voorstelling MYN SKIP (zilveren anjer)

Ella de Jong is op haar achttiende bij Big Band Friesland gekomen als zangeres en trompettist. Ook componeerde ze voor deze band. Dat resulteerde onder meer in 2015 tot het winnen van de solistenprijs (zang/trompet) tijdens de International Big Band Competition te Hoofddorp. In 2012 begon de samenwerking met Herman en won Ella & her man in 2015 de prijs: Beste singer- songwriter van Friesland.

Na zijn conservatorium opleiding verdiept Herman Woltman zich in diverse snaarinstrumenten zoals de Guitarra Portuguesa, Griekse Bouzouki, Flamenco, Klassieke en Elektrische gitaar. Deze instrumenten zijn o.a. te horen op de CD Sielesâlt en de Maisfrou van Nynke Laverman, de Mauthausen Syklus van Douwe Heeringa en op 4 CD’s van Souldada. Herman schreef de muziek en teksten voor Souldada. De groep toerde 3 x in Zuid-Afrika en is een begrip binnen de wereldmuziek.