CD presentatie Sido Martens uitgesteld

Beste mensen,

Vanochtend, 10.15 uur en na overleg met MeM en de busmaatschappij heb ik besloten de presentatie van morgen uit te stellen.
Pijn in het hart, ja, ook bij jullie denk ik.
Maar ik kreeg de afgelopen week een te groot aantal annuleringen. Het leek er eerder op dat we met ruim 40 liefhebbers samen zouden komen, mooie club. Helaas haakte een te groot aantal deze week om uiteenlopende redenen af. En gezien de weersvoorspelling voor morgen (amper 14 graden, regen, harde wind(stoten), hagel en zelfs onweer), koud en kil kortom, en het feit dat er heel veel van ver komen en zeker een paar uur in de auto moeten zitten, voorvoel ik dat er morgen slechts een handvol in de bus zal zitten. Dan heb je wel de ruimte natuurlijk, maar dan wordt het ook een Tragical Misery Tour. En daar wordt niemand blij van. Dus we gaan niet. Geldt uiteraard ook voor hen die met eigen vervoer zouden komen.

Het goede nieuws is dat zondagmiddag 6 november de nieuwe datum wordt.

Vast excuses voor het ongemak, hopelijk stel ik jullie niet voor onoverkomelijke problemen. Het zou fijn zijn wanneer jullie er op 6 november bij kunnen zijn. Wie zijn inschrijfgeld terug wil kan dat aangeven, geen probleem natuurlijk. Fijner is dat we het gewoon doorschuiven …

Wil je hoe dan ook even reageren op deze mail zodat ik weet dat ie gelezen is.

Sido Martens