Salsa Latin Solo dansen in de openlucht

Goed dansnieuws door de nieuwe versoepelingen die vanaf 5 juni ingaan. In de zomer kun je Salsa Latin Solo dansen in de openlucht bij Paviljoen MeM!

Vanwege het succes van vorig jaar gaan we weer heerlijk dansen op deze fantastische buitenlocatie waar de kippen en haan vrij lopen en soms ook mee willen doen met het dansen :). 

Geef je op bij Hilda van latindansschool Hildansa, info@hildansa.nl, www.hildansa.nl. Meer info: 06-27263545

We dansen op 1,5 meter afstand. Bij minder mooi weer dansen we onder partytenten Je danst zonder danspartner op heerlijke bachata-, salsa en andere latinmuziek. We houden ons aan de Corona-maatregelen. 

We gaan dansen op de dinsdagavond met een improversgroep en gevorderdengroep.  

Je kunt alleen meedoen als je je van tevoren aanmeldt! Vol is vol! 

Dinsdagavonden

Dinsdag 15 juni

Dinsdag 22 juni

Dinsdag 29 juni

Dinsdag 6 juli

Dinsdag 13 juli 

Dinsdag 20 juli

Salsa Latin Solo Improvers om 19.30 uur

Salsa Latin Solo Gevorderden om 20.30 uur

De kosten voor zes lessen zijn 60 euro. Mocht je in begin juli al met vakantie gaan, dan zou je ook met de junilessen mee kunnen doen als er plek is.. Degenen die zich voor de gehele cursus inschrijven, hebben voorrang. 

Geef bij je opgave duidelijk je naam (voor- en achternaam), telefoonnummer , mailadres, voorkeur 1 en voorkeur 2 door. Als je alleen op een moment kan, geef dat door. Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan op www.hildansa.nl. 

Wees er snel bij want VOL = VOL.

Je krijgt nog een mail met een officiƫle bevestiging als je in een groep bent geplaatst. De tijden zijn nog onder licht voorbehoud.