Flower Power Markt Zaterdag 14 en Zondag 15 augustus

Zaterdag 14 en zondag 15 augustus; de Flower Power Markt op het prachtige terrein van Paviljoen MeM in Buitenpost.Volop gezelligheid: markt, workshops en lezingen op gebied van duurzaamheid; (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) aan de slag, en een creatieve & kleurrijke levensstijl. 

Kleurrijke leefstijl

Op de markt kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoen en shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, vintage, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, en andere hippe duurzame goodies. Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei workshops!

Naast een groot aantal kramen is er ook een workshopprogramma. De programma indeling is in de weken voorafgaand op de markt te bekijken op de website www.flowerpower.frl of via facebook.

(H)eerlijk & lokaal eten

Deze editie op het terrein van Paviljoen MeM kun je genieten en ontspannen in een natuurlijke omgeving vol met culturele verrassingen. Dwaal langs de verborgen paadjes en laat je gedachten gaan, staar over de vijvers en zoek een lekker plekje om even te gaan zitten. Genieten in het moment.

———— RESERVEREN ————-

Het reserveren van een aankomsttijd is verplicht, zodat een limiet gesteld kan worden op het aantal bezoekers per tijdsblok en hiermee bezoekersstromen gespreid worden over de dag. Voor kinderen (tot 12 jaar) is het reserveren van een starttijd niet noodzakelijk. Eenmaal binnen, mag je zo lang blijven als je wilt. 

Het is beperkt mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen, mits de maximaal vastgestelde capaciteit per tijdsblok dit toelaat. Het is daarom sterk aan te raden om vooraf een ticket online aan te schaffen.

ZATERDAG 14 AUGUSTUS

Geen evenementen

ZONDAG 15 AUGUSTUS

Geen evenementen