ZZP koor in het BARON Theater!

Wanneer: donderdag 20 april 2023
Tijd: 20:00 uur
Prijs: € 5,00

De afkorting ZZP’er kennen we allemaal als een Zelfstandige Zonder Personeel. Nu slaat dit niet echt op ons koor. Wel zijn we een koor die zich graag laat inhuren voor klussen, net als een ZZP’er. Bij ons staat ZZP voor Zingen Zonder Programma. We zijn een theatraal koor, zonder een vast programma. Onder leiding van het muzikale en creatieve duo Atsje Lettinga en Sander Stienstra zingen we graag met elkaar.
Onze optredens zijn altijd maatwerk, volledig toegespitst op de klus.

Denk aan klussen als:

  • Zingen op de pleisterplaats bij een wandeltocht (…waarbij een deel van de koorleden undercover als wandelaar meelopen en voor hilarische taferelen zorgen!)
  • Zingen bij de opening van een winkel
  • Als Luciakoor zingen tijdens het Luciafeest (het zweedse kerstfeest)
  • Als Hippy koor optreden tijdens de Flower Power markt
  • Met een meezing programma optreden in een verzorgingshuis

Onlangs, op vrijdag 10 februari 2023, mochten we een optreden verzorgen bij het Winterkorenfestival van Lokaal Vocaal. Deze prachtige ervaring en de bijzondere reacties vanuit het publiek vormden de inspiratie voor het idee een eigen theaterconcert te organiseren. Het Baron theater kwam als eerste in ons op, het contact was snel gelegd en ons idee werd positief ontvangen!

Wat kun je verwachten?
Delen uit al die verschillende “klussen” vormen de basis ingrediënten voor een avondvullend optreden. We hopen je te laten lachen en je te raken. Ook zijn er natuurlijk momenten waar we je uitnodigen met volle borst met ons mee te zingen!

 

Reserveringsformulier:

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.