Sa kint Ek stelt je de vraag: Kint SA?!

Wanneer:vrijdag 23 oktober
Tijd: 
20:00
Prijs: 
€10,00 p.p. incl. 1 koffie/thee

< LET OP >

Oorspronkelijk stond deze voorstelling gepland in De Pleats te Burgum. Helaas kan het daar ivm de nieuwe Corona regels niet doorgaan. MAAR NIET GETREURD! In overleg hebben we besloten uit te wijken naar Paviljoen MeM. Iedereen die al kaarten gereserveerd heeft is van harte welkom in Paviljoen MeM om (volgens de huidige Corona maatregelen) van de voorstelling Kint Sa?! te genieten. Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar via www.paviljoenmem.nl

< LET OP > 

Laat je meenemen op een muzikale reis tijdens de muziektheater voorstelling “Kint SA?!”

De band Sa kint Ek, bestaande uit 4 muzikanten/vocalisten, speelt covers en eigen werk van de afgelopen 10 jaar, gecombineerd met muziek uit theatervoorstellingen, iepenloften en andere projecten waar de band aan meegewerkt heeft!

Sa kint Ek, bestaat uit: Gerrit Steen (basgitaar en zang), Ton Edelijn (gitaar, hi-hatt en zang), Sander Stienstra (piano, cajon, djembé, melodica en zang) en Atsje Lettinga (zang en cajon).


(Nog 5 kaart(en) beschikbaar)

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.