Oer IIS

Wanneer: zondag 11 juni 2023
Tijd: 15:00 uur
Prijs: € 15,00
inclusief IIS!

 

Op 10 en 11 juni speelt theatergroep Bern fan MeM de voorstelling “Oer IIS” in de theatertuin van Paviljoen MeM te Buitenpost. In de tuin rondom de vijver speelt zich het verhaal af van hen die op zoek zijn. Op zoek naar liefde, naar antwoorden of erkenning en verbinding. Maar zoeken we het niet te ver?

Sykje, mar net sjen wat d’r al is? En wat as ik ophâld mei sykjen?

We willen jullie meenemen in de kracht en de pracht van de Fryske Wâlden. Vertellen over de overblijfselen van de ijstijd en het belang van het behoud ervan. Maar ook over de kracht van de natuur zelf, het heelal, de aarde én haar bewoners. Wijsheden en kennis van vroeger die we vandaag de dag nog prima zouden kunnen gebruiken.

Ferbine, net feroarje, mar begripe.

Deze voorstelling is ontstaan uit historische feiten, aangevuld met eigen ervaringen en belevingen. Bedacht en geschreven door de leden van theatergroep Bern fan MeM onder de inspirerende leiding van Atsje Lettinga.

It komt sa’t it komt.

Spelers: Baukje Fennema, Elly Visser, Geart Tigchelaar, Gretha Van der Veen, Hermine Rütter, Ina Hoogenberg en Suzanne Ploegsma.

Kleding en grime: Agnes Waterval

Techniek: Abe Van Zwol Sander Stienstra

Muziek: Sander Stienstra Regie: Atsje Lettinga

Reserveringsformulier:

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.