Oardelmetersesje: Jan Tekstra en Ruben Mulder – "Hits & Winkeldochters"

Wanneer: vrijdag 11 september
Tijd: 
20:00 uur
Prijs: 
€15 p.p.

Singer/songwriter/scriptwriter Jan Tekstra schreef hits voor Maan, Jayh Jawson & Marco Borsato. Hij werkte met ontelbare succesvolle artiesten, waaronder Andrea Bocelli, Herman Brood, Loïs Lane, Tabitha Liesbeth List. Hij won Musical Awards, Buma Awards, Gouden & Platina Platen. En nu is er dan een boek, een podcast en een theatervoorstelling! Over de wonderlijke wereld van de hits & de flops. Hits & Winkeldochters.

De tegenhanger van een ‘hit’ noemt Jan een ‘Winkeldochter’. Of zoals Wikipedia zegt: ‘Een Winkeldochter is een onverkoopbaar artikel dat lang in een winkel ligt. In overdrachtelijke termen wordt het soms gebruikt voor een meisje dat niet getrouwd geraakt’. En over die twee tegengestelden gaan de voorstelling, de podcast en het boek ‘Hits & Winkeldochters’. 

Voor de ‘oardel meter sesje’ komt Jan samen met zijn vaste muzikale toetsenist Ruben Mulder (o.a. Roadhouse) naar Paviljoen Mem om een voor deze gelegenheid speciaal aangepaste muzikale voorstelling te geven.

Aan de hand van soms hilarische anekdotes legt hij uit hoe bijvoorbeeld de hits die hij schreef voor Maan en Marco Borsato tot stand kwamen. En hoe dat nou eigenlijk werkt, dat liedjes schrijven voor anderen. Maar ze spelen ook werk van hun eigen bandje Captain Darlin’, waarin de liefde voor soul centraal staat. Een ‘sesje’ met veel muziek door twee topmuzikanten, maar ook mooie verhalen, waaruit voor de nieuwsgierige (aankomende) liedjesschrijvers zeker wat te halen valt.


(Nog 18 kaart(en) beschikbaar)

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.