Klankreizen Met Mariska

Wanneer: zaterdag 23 september 2023
Tijd: 19:30 (inloop met koffie en thee vanaf 19:00u)

Autumn Leaves

Mariska de Vries is muzikant in hart en nieren. Ze is zangeres, schrijft haar eigen nummers, bespeelt verschillende instrumenten, studeerde muziektherapie en is een ervaren klankwerker.

Voor deze bijzondere dag, het begin van de herfst, heeft zij de klankreis “Autumn Leaves” geschreven. In deze geleide meditatie wandelt u door het bos naar een open plek waar één boom staat. U arriveert hier op een heel bijzonder moment, want juist op dit moment valt het eerste blad van de herfst. Op dit blad staat geschreven wat u in uw leven los mag laten.

 

De hele reis wordt ondersteund en begeleid door verschillende instrumenten waaronder kristallen klankschalen, gong, chimes en koshi.

 

Zowel de locatie in het bos, de akoestiek in de houten koepel en de serene sfeer maken Paviljoen MeM tot een fantastische locatie om een klankreis te organiseren. Tijdens de inloop vanaf 19:00 uur wordt u ontvangen met koffie en thee en om 19:30 start de klankreis in de koepel. Voor elke deelnemer is er een yogamatje en een schoon dekentje en kussentje klaargelegd. Nadat u op de eindbestemming bent aangekomen is er gelegenheid om na te genieten met koffie, thee en wat lekkers.

 

We ontmoeten u graag bij “Autumn leaves” of bij een van onze andere klankreizen! U kunt zich aanmelden via de website www.klankreizenmetmariska.nl onder het kopje “Agenda”.

Maximaal 25 personen vol = vol!