Kerstshow met de Clay Corners Bigband

Wanneer: dinsdag 19 december 2023
Tijd: 20:00 uur
Prijs: € 12,50
incl. heerlijke kerst versnaperingen!

De “Clay Corners Bigband”  uit Dokkum is vaak te vinden op straat of festivals en altijd op de Admiraliteitsdagen, maar deze keer ook in kerstsferen. Dit jaar heeft de band een kerstshow samengesteld met de nodige bekende nummers.

Op het programma natuurlijk “Jinge bells” en “Let it snow” maar ook nummers van Shakin Stevens, Wham en the Pogues. Van alles wat dus. En dat in een onvervalste kerstaankleding. Hoe dat eruit ziet? Kom maar kijken! En luisteren natuurlijk. Welkom.

 

Voor de gelegenheid zijn er muzikale gasten. Jelle Broersma (Jelle B), Wybrig Boerrigter (Nancy) en Pyt Palstra zullen de band vocaal ondersteunen. Brant Visser speelt mee op contrabas. Kortom, we weten het nu al: het wordt een gezellige en swingende kerst.

 

Clay Corners Bigband bestaat 33 jaar en is onderdeel van muziekschool Opus 3.

De band kent een rijke historie in het Dokkumse en omgeving.

Op dit moment heeft de band een stabiele bezetting met enthousiaste muzikanten o.l.v. blikvanger en bandleider Gerard Viet.

 

Zo langzamerhand heeft de Bigband een vaste plaats in het Friese Bigband-circuit weten te bemachtigen. Van meet af aan heeft speelplezier vooropgestaan, en dat slaat aan. Een groot en trouw publiek weet de swingende Clay Corners te vinden.

Het repertoire is afwisselend: van standards tot modern werk. Soul, blues, latin, alles komt voorbij in een aanstekelijke mix. En nu dus ook een KERSTrepertoire!

 

 

 

Reserveringsformulier:

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.