Inspiratievoorstelling Soul Meets Body

Wanneer: vrijdag 20 september 2024
Tijd: 19:30 uur
Prijs: € 12,50

Soms moet je eerst vertrekken om thuis te kunnen komen

Jaren geleden vertrok schrijver Herman Annema (14 april 1978) uit Buitenpost. Hij reisde de wereld rond, hobbelde van baan naar baan en verdiepte zich in spiritualiteit en het pad van bewustzijn. Langzaam verdween de onrust uit zijn donder. Hij werd vader, trouwde, sloot een hypotheek af en ontdekte zijn liefde voor schrijven. Met het verschijnen van zijn eerste romans leek de boel eindelijk op zijn plek te vallen. Het liep anders…

Op vrijdag 20 september keert Herman terug naar zijn roots met de inspiratievoorstelling Soul meets Body. Een intieme, audiovisuele avond vol verhalen. Verhalen over vaderschap, liefhebben en verliezen. Over de universele zoektocht van de mens naar zichzelf en zijn plek in een soms zo krankzinnige, maar wonderschone wereld. Een avond om elkaar te ontmoeten op de plek waar lichaam en ziel zich verenigen.

Ben jij er ook bij?

 

Reserveringsformulier:


Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.