AFGELAST: Flower Power Markt 23 juli

Wanneer: Zaterdag 20 en zondag 21 juli
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Prijs: €5,00 p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis)


Vanwege slechte weersvoorspelling, met veel regen en ook harde wind, hebben we besloten de Flower Power Markt op zondag 23 juli niet door te laten gaan.

We vinden het erg jammer, maar kunnen ook terugkijken op een geslaagde zaterdag.

Graag tot een volgende keer! 

Zaterdag 22 en zondag 23 juli; de Flower Power Markt op het prachtige terrein van Paviljoen MeM in Buitenpost. Volop gezelligheid: markt, workshops en lezingen op gebied van duurzaamheid; (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) aan de slag, en een creatieve & kleurrijke levensstijl.

Kleurrijke leefstijl


Op de markt kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoen en shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, vintage, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, en andere hippe duurzame goodies. Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei workshops!Naast een groot aantal kramen is er ook een workshopprogramma. De programma indeling is in de weken voorafgaand op de markt te bekijken op de website www.flowerpower.frl of via facebook.

(H)eerlijk & lokaal eten


Deze editie op het terrein van Paviljoen MeM kun je genieten en ontspannen in een natuurlijke omgeving vol met culturele verrassingen. Dwaal langs de verborgen paadjes en laat je gedachten gaan, staar over de vijvers en zoek een lekker plekje om even te gaan zitten. Genieten in het moment.Deze editie op het terrein van Paviljoen MeM kun je genieten en ontspannen in een natuurlijke omgeving vol met culturele verrassingen. Dwaal langs de verborgen paadjes en laat je gedachten gaan, staar over de vijvers en zoek een lekker plekje om even te gaan zitten. Genieten in het moment.