Flower Power Markt 13 & 14 augustus

Wanneer: Zaterdag 13 en zondag 14 augustus
Tijd: 11.00 - 17.00 uurZaterdag 13 en zondag 14 augustus; de Flower Power Markt op het prachtige terrein van Paviljoen MeM in Buitenpost. Volop gezelligheid:markt, workshops en lezingen op gebied van duurzaamheid; (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) aan de slag, en een creatieve & kleurrijke levensstijl.
Kleurrijke leefstijl


Op de markt kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoenen shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, vintage, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, en andere hippe duurzame goodies. Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei workshops!


Naast een groot aantal kramen is er ook een workshopprogramma. De programma indeling is in de weken voorafgaand op de markt te bekijken op de website www.flowerpower.frl of via facebook.

(H)eerlijk & lokaal eten


Deze editie op het terrein van Paviljoen MeM kun je genieten en ontspannen in een natuurlijke omgeving vol met culturele verrassingen. Dwaal langs de verborgen paadjes en laat je gedachten gaan, staar over de vijvers en zoek een lekker plekje om even te gaan zitten. Genieten in het moment. 

Zaterdag 13 augustus sluiten we de 1e Flower Power Markt dag af met lekkere dansmuziek van de toffe band Hayfever!

Hiervoor is een los ticket a € 10,00 of een combinatie ticket met de markt a € 12,50 verkrijgbaar.

———— RESERVEREN ————-Het reserveren van een aankomsttijd met maximum aantal is ons vorig jaar goed bevallen. De bezoekers verspreidden zich toen goed over de dag, zij konden goed parkeren en het was daardoor prettig over de markt lopen. Daarom kiezen we dit jaar er weer voor het ticket aan een tijd te koppelen.


Voor kinderen (tot 12 jaar) is het reserveren van een starttijd niet noodzakelijk. Eenmaal binnen, mag je natuurlijk zo lang blijven als je wilt.
Het is alleen mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen wanneer het niet al te druk is op de markt op dat tijdstip. Het is daarom sterk aan te raden om vooraf een ticket online aan te schaffen.

Reserveer tickets voor de markt, op zaterdag 13 augustus, in combinatie met het optreden van Hayfever

Reserveer alleen tickets voor het optreden van Hayfever, op zaterdag 13 augustus


Of reserveer voor de Flower Power Markt door te kiezen uit 1 van de hieronderstaande tijdssloten:


Geen evenementen Geen evenementen