Ella & her man – Pianohuis

Wanneer:  12 november 2021
Tijd: 
20:00 uur
Prijs: 
€12,50 pp.

Ella & her man speelt Pianohuis na het winnen van de zilveren Anjer met Myn Skip. Muziektheater met een huis vol instrumenten. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van Lena. Ze groeit op onder de piano van haar moeder die les geeft. Lena houdt van de muziek die haar moeder speelt. Ze voelt zich veilig en maakt haar eigen pianohuis. De holte onder de piano blijkt ook een gevangenis. Naast de passie voor muziek die gedeeld wordt is er geen genegenheid en aandacht voor Lena. Als ze later terugkeert voelt ze de leegte van haar jeugd.

Ella de Jong speelt en ontwikkelt bij Theater Traxx educatieve en maatschappelijke theatervoorstellingen. Ella is zangeres en trompettiste van Big Band Friesland. Ze won in 2015 de solistenprijs op een internationaal concours in Hoofddorp. Tevens werd ze met Herman in dat jaar uitgeroepen als beste singer- songwriter van Friesland.

Herman Woltman speelt als musicus en componist op diverse snaarinstrumenten
– De Guitarra Portuguesa: CD Sielesâlt en de Maisfrou van Nynke Laverman.
– De Griekse Bouzouki: Mauthausen Syklus van Douwe Heeringa en Cancao van Souldada. – De Flamenco, Klassieke en Elektrische gitaar. 4 CD’s van Souldada. Herman schrijft de muziek en teksten. De groep toert 3 x in Zuid Afrika en is een begrip in de wereldmuziek.

Ella de Jong: zang en spel

Herman Woltman : muziek

Theo Smedes: regie

Bouke Oldenhof: dramaturgie

Sanne Danz: decor

 


(Nog 5 kaart(en) beschikbaar)

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.