GEANNULEERD: ELLA & HER MAN – TRESOAR

Wanneer: zaterdag 7 oktober 2023
Tijd: 20:00 uur
Prijs: € 15,00

Helaas is het concert van Ella & her man – Tresoar geannuleerd. Heel erg jammer.
De kosten van de kaartjes worden automatisch teruggestort.

Op 12 november staat dit concert nog gepland in Pingjum. Kijk op de site van Ella & her man voor meer informatie: http://www.ellaandherman.nl/

Graag tot een volgende keer in Paviljoen MeM.

Muzikale groet,

Team Paviljoen MeM

 

 

 

 

Ella de Jong en Herman Woltman laten zich inspireren door landschappen en natuur. Als je in Friesland woont ben je in enkele minuten op het wad of sta je tussen de Friese paarden. Je hoort weidevogels en de serene rust van de meren. Tresoar is het Friese woord voor schat. Het publiek ervaart de klanken van Herman zijn klassieke gitaar, Ella haar stem, bugel en melodica alsof men zich in deze ruimtes bevindt.
Ella de Jong is actrice en musicus. Ze speelt trompet en zingt in Big Band Friesland. Sinds 2012 speelt ze samen met Herman. Ze werden uitgeroepen als beste singer songwriters van Friesland
Herman Woltman is componist en musicus. Als begeleider van Nynke Laverman ontstond de Friese fado. Hij was jarenlang bandleider en componist van de groep Souldada. De groep toerde o.a. in Zuid Afrika.
In 2018 maakten ze Myn Skip over de geschiedenis van het Friese skûtsje. De muziekvoorstelling won de Zilveren Anjer van het Cultuurfonds.

www.ellaandherman.nl

Theaterkrant

Myn Skip

Llanto de Fuego

Reserveringsformulier:


Na het plaatsen van uw reservering kunt u (indien van toepassing) direct betalen via IDEAL.
LET OP: Indien het betalen niet meteen lukt, reserveer dan niet opnieuw! In de bevestigingsmail die u ontvangt zit een betaallink, waarmee u alsnog kunt betalen.